ZAWODZIE NATUROPATA – SZKOLENIE PRZYGOTOWUJ─äCEDO EGZAMINU

SZKOLENIE  PRZYGOTOWUJĄCEDO EGZAMINU W ZAWODZIE N A T U R O P A T A

CEL SZKOLENIA

Zadaniem organizowanego szkolenia jest przygotowanie s┼éuchaczy do egzamin├│w w Izbie Rzemie┼Ťlniczej na zaw├│d NATUROPATA

Zaproszenie kierowane jest do wszystkich mi┼éo┼Ťnik├│w medycyny naturalnej, kt├│rzy chc─ů zdoby─ç i poszerzy─ç wiedz─Ö na temat naturalnych sposob├│w leczenia

Uczestnikami szkolenia mog─ů zosta─ç r├│wnie┼╝ osoby, kt├│re praktykuj─ů medycyn─Ö komplementarn─ů i alternatywn─ů.

Nasze szkolenie pozwoli Państwu usystematyzować i poszerzyć wiedzę o nowe metody leczenia siebie oraz swoich pacjentów.

CZAS TRWANIA SZKOLENIA:   8 miesięcy

ROZPOCZ─śCIE SZKOLENIA:┬á┬á 19. 11. 2022 r.

ZAKOŃCZENIE SZKOLENIA:  17. 06. 2023 r.

WARUNKI UCZESTNICTWA:

1. Dyplom uzyskania szkolenia w zawodzie bioenergoterapeuty lub lekarza
  2. Wykszta┼écenie wy┼╝sze lub ┼Ťrednie
  3. Ukończenie 20 lat
  4. Przynale┼╝no┼Ť─ç do PCP
  5. Certyfikat weryfikacyjny

CAŁKOWITY KOSZT SZKOLENIA WYNOSI:

Wpisowe: 300,00 zł *

Opłata za szkolenie 5520.00 zł (płatne jednorazowo lub w miesięcznych ratach:

Od listopada 2022 do czerwca 2023 r po 690,00 zł *./m-c.

Op┼éaty za szkolenie mo┼╝na wnosi─ç w sekretariacie Polskiego Cechu Psychotronicznego, ul. Legion├│w 15 w ┼üodzi w ka┼╝dy pierwszy pi─ůtek miesi─ůca, w godz.17.00 ÔÇô 20,00

Lub należy wpłacać do Banku Spółdzielczego Rzemiosła na konto Polskiego Cechu Psychotronicznego.

Nr ; 58 8784 0003 2001 0000 5076 0001 do dnia 15 listopada 2022 roku.

UWAGA!

ILO┼Ü─ć MIEJSC: OGRANICZONA. LICZY SI─ś KOLEJNO┼Ü─ć ZG┼üOSZE┼â

KIEROWNIK SZKOLENIA

Violetta Gdańska tel. 691 789 610, e-mail: fiolka_g@gazeta.pl

Egzaminy teoretyczne i praktyczne s─ů sk┼éadane przed Pa┼ästwow─ů Komisj─ů Egzaminacyjn─ů┬á┬á┬á┬á┬á w izbach rzemie┼Ťlniczych..

Dyplomy wydane przez Izb─Ö Rzemie┼Ťlnicz─ů w ┼üodzi ┬áuprawniaj─ů do wykonywania zawodu w krajach unijnych i ca┼éego ┼Ťwiata.

* W przypadku rezygnacji z udzia┼éu w szkoleniu wniesione przez uczestnika op┼éaty nie podlegaj─ů zwrotowi.

W dniach 16-18.VI. 2023r Zjazd Naturoterapeut├│w i Walne Sprawozdawcze Zebranie PCP. w Grotnikach.. Obecno┼Ť─ç wszystkich cz┼éonk├│w obowi─ůzkowa

TERMINARZ┬á ZAJ─ś─ć

Szkolenia┬á przygotowuj─ůce do egzamin├│w

w ┼ü├│dzkiej Izbie Rzemie┼Ťlniczej ┬ána zaw├│d Naturopata┬á ┬á ┬á ┬á ┬á ┬á ┬á ┬á┬á

19.-XI.2022

3.-XII.2022

17.-XII.2022

14.- I.  2023

28.- I.  2023

11-. II.2023 r.

25-.II.2023

11.- III.2023

25.- III.2023

8.- IV. 2023

22.- IV. 2023

13.- V. 2023

27.- V. 2023

10.- VI. 2023

17.- VI. 2023

Godziny zaj─Ö─ç na szkoleniu w soboty┬á 9 godz. od 10,00 ÔÇô 18,00

Ilo┼Ť─ç godzin lekc: 135 -teoretycznych i praktycznych.

Zakres zajęć przedmiotowych  Naturopaty

Aromatoterapia, BHP Naturopaty, Chiromasa┼╝, Dendroterapia, Detoksykacja w ┼╝ywieniu, Diadnostyka po┼é─ůczona z praktyk─ů w uzdrawianiu poprzez ucisk ÔÇô stymulowanie okre┼Ťlonych stref, Diadnostyka zaburze┼ä organizmu, Dietoterapia, Integracja oddechem, Konchowanie ÔÇô ┼Ťwiecowanie uszu, Kr─Ögarstwo, Meridiany, Muzykoterapia, Nagrzewanie Moxa, Parazytologia kliniczna, Podstawy BHP PPO┼╗ i Ochrony ┼Ürodowiska, Podstawy Prawa Pracy, Podstawy Psychologii, Podstawy Rachunkowo┼Ťci, Przyczyny zaburze┼ä organizmu, Refleksoterapia st├│p, Technika Masa┼╝u leczniczego,Terapia dotykiem, Terapia ruchem, Terapia stawiania baniek, Wibroterapia, Zastosowanie┬á 5 przemian w masa┼╝u zdrowotnym, Zio┼éolecznictwo. ┼╗ywienie naturalne, Praktyka.