Tradycyjne Jajeczko 2012

Zaproszenie

Zarz─ůd Polskiego Cechu Psychotronicznego ma zaszczyt zaprosi─ç┬áCz┼éonk├│w, Przyjaci├│┼é i Sympatyk├│w naszej organizacji na spotkanie┬áÔÇ×TRADYCYJNE JAJECZKO 2012ÔÇŁ,┬ákt├│re odb─Ödzie si─Ö w dniu┬á13 kwietnia 2012r.┬áw godz. 18.00 ÔÇô 21.00┬áw Restauracji SAVOY, ul. Traugutta 6 w ┼üodzi.

Towarzyszy─ç nam b─Ödzie ksi─ůdz Wies┼éaw Kami┼äski oraz przyjaciele i sympatycy naszej organizacji. Jak co roku b─Ödzie st├│┼é biesiadny.

Celem naszego spotkania jest zintegrowanie cz┼éonk├│w Polskiego Cechu Psychotronicznego, budowanie sympatii, tworzenie przyja┼║ni i mi┼éej atmosfery w cechu, niezb─Ödnej do realizowania zada┼ä statutowych ÔÇô niesienia pomocy potrzebuj─ůcym.

Koszt udzia┼éu w spotkaniu wynosi 50z┼é od osoby.┬áWp┼éat mo┼╝na dokonywa─ç w sekretariacie cechu do 2 kwietnia 2012 r.┬áPieni─ůdze przyjmowa─ç b─Ödzie skarbnik cechu Krzysztof ┼üatkowski w terminie uzgodnionym telefonicznie (kom. 604 298 889) lub prezes Karol J├│┼║wiak (42 632-13-32, kom. 601-32-82-82).

Dyrektor Polskiego Cechu Psychotronicznego
Robert Grabowski