I Og贸lnopolski Zjazd Naturoterapeut贸w

3 鈥 4 czerwca 2006r.

Celem Zjazdu jest integracja 艣rodowiska naturoterapeut贸w oraz zapoznanie cz艂onk贸w Cechu z najnowszymi osi膮gni臋ciami w dziedzinach bliskich naturoterapii. Poszerzy to nasz膮 wiedz臋 z medycyny naturalnej, chi艅skiej, nowoczesnej psychologii i parapsychologii.

Zapraszamy do wst臋powania w szeregi naszej organizacji, poniewa偶 dobry i wiarygodny fachowiec w swoim zawodzie to cz艂owiek, kt贸ry nale偶y do bran偶owego cechu, posiada Certyfikat jako艣ci us艂ug oraz rekomendacje wydane przez cech a osoby korzystaj膮ce z jego us艂ug s膮 pewne, 偶e powierzy艂y swoje zdrowie sprawdzonemu, odpowiednio przeszkolonemu fachowcowi, kt贸ry przyniesie ulg臋 w ich cierpieniu.

Serdecznie zapraszamy Cz艂onk贸w Polskiego Cechu Psychotronicznego oraz osoby zainteresowane medycyn膮 naturaln膮 do udzia艂u w zje藕dzie.

Zarz膮d Polskiego Cechu Psychotronicznego w 艁odzi

Miejsce

Hotel Le艣ny w Ksi臋偶ych M艂ynach

Warunki uczestnictwa

Koszt uczestnictwa 鈥 150z艂. W tym zakwaterowanie w pokojach dwu i trzy osobowych z 艂azienkami, ca艂odobowe wy偶ywienie, udzia艂 w imprezie. Mo偶liwe jest zakwaterowanie w pokojach jednoosobowych za dop艂at膮 20z艂 鈥 ilo艣膰 takich miejsc jest ograniczona.

Zg艂oszenia ch臋ci uczestnictwa

Zg艂oszenia nale偶y kierowa膰 osobi艣cie lub listownie do: Dyrektora Cechu 鈥 Roberta Grabowskiego w terminie do 15.04 br. (ul. Traugutta 8, 艁贸d藕 90-107; tel. 0 606 766 933).

Dodatkowych informacji udziela te偶 Starszy Cechu 鈥 Jan Karol J贸藕wiak (tel. 0 601 328 282).