Pierwszy Międzynarodowy Piknik Natury Księże Młyny 2011

Ulotka

PIKNIK-NATURY

Zaproszenie

Polski Cech Psychotroniczny zaprasza wszystkich entuzjastów natury i pożywienia bez “kodu kreskowego” do wzięcia udziału w PIERWSZYM MIĘDZYNARODOWYM PIKNIKU NATURY – KSIĘŻE MŁYNY od 30 września do 2 października 2011 roku.

Cel

Celem organizatorów jest integracja środowiska naturoterapeutów, propagowanie wiedzy o ziołolecznictwie i starych metodach uzdrawiania oraz promocja miasta Łodzi. Dla prowadzących zajęcia to możliwość podzielenia się wiedzą i doświadczeniem a dla uczestników  okazja wzięcia udziału w warsztatach i praktykach.

W programie znajdą się między innymi

• Zbieranie dziko rosnących roślin i ziół prowadzone przez Janka Mazurkiewicza – przygotowanie potraw i degustacja
  • Chodzenie po ogniu i po rosie
  • Masaż stopami – pokaz
  • Akupresura stóp – pokaz
  • Różne techniki masażu – pokaz
  • Uzdrawianie energią drzew – praktyka
  • Medytacja Dynamiczna OSHO – praktyka
  • Ustawianie relacji w rodzinie – warsztat
  • Joga – praktyka poranna
  • Zbiorowy zabieg bioenergoterapeutyczny z indywidualnym przekazem – praktyka
  • Muzykoterapia i taniec przy etnicznej muzyce na żywo – praktyka

Warsztaty

Warsztaty odbywać się będą w równoległych panelach. W celach organizacyjnych będziemy prosić uczestników o wcześniejsze dokonywanie wyboru panelu. Szczegółowy program imprezy udostępniony tuż przed Piknikiem na stronie www.pcp-rzemioslo.pl. Konieczne będzie zabranie latarek, scyzoryków, maty do jogi a ponieważ złota polska jesień bywa czasami kapryśna pamiętajmy o wzięciu kurtek przeciwdeszczowych i kaloszy. Obowiązkowo do zabrania będzie dobry nastrój z ładunkiem pozytywnej energii.

Wyżywienie

Wyżywienie całodzienne dla chętnych wegetariańskie.

Zakwaterowanie

Zakwaterowanie w pokojach 2. osobowych (hotelowych) oraz 4. osobowych domkach letniskowych. Na terenie ośrodka znajduje się bezpłatny parking.

Harmonogram zajęć

piątek 30 września 2011 od godziny 18.00,

sobota 1 października 2011 w godzinach 6.00 – 22.00

niedziela 2 października 2011, przewidywana godzina zakończenia około 15.00

Koszt

350zł, dopłata do pokoju jednoosobowego 98zł.

Zgłoszenia i rezerwacja miejsc

Zgłoszenia prosimy przesyłać na maila : koloryciszy@koloryciszy.pl z podaniem imienia i nazwiska uczestnika,  telefon i e-mail kontaktowego oraz uwag dotyczących wyżywienia i zakwaterowania.

Rezerwację miejsca warunkuje wpłata bezzwrotnej zaliczki 100 zł na konto Polskiego Cechu Psychotronicznego: Bank Spółdzielczy Rzemiosła w Łodzi nr konta: 58 8784 0003 2001 0000 5076 0001 w terminie do 15 sierpnia 2011.

Tytuł przelewu: PIKNIK NATURY

Zainteresowanym informacji udzielają

Prezes PCP, Karol Jóźwiak – 601 328 282
Elżbieta Barska – 601 31 08 99

Harmonogram

INFORMACJA O WYBORZE PANELU PODCZAS PIKNIKU NATURY

Ze względu na prośbę wielu uczestników (szczególnie tych nieskomputeryzowanych) wyboru panelu dokonamy podczas rejestracji tuż przed rozpoczęciem Pikniku Natury.

Harmonogram PIERWSZEGO MIĘDZYNARODOWEGO PIKNIKU NATURY