Tradycyjne Jajeczko 2010

Zaproszenie

Zarz─ůd Polskiego Cechu Psychotronicznego ma zaszczyt zaprosi─ç Cz┼éonk├│w naszej organizacji oraz Przyjaci├│┼é i Sympatyk├│w na spotkanie „Tradycyjne Jajeczko”, kt├│re odb─Ödzie si─Ö w dniu 12 kwietnia 2010r. o godz. 17.00 w Restauracji ÔÇ×SAVOYÔÇŁ w ┼üodzi, ul. Traugutta 6.

Towarzyszy─ç nam b─Öd─ů zaprzyja┼║nieni pos┼éowie na Sejm, redaktorzy naczelni miesi─Öcznik├│w UZDRAWIACZ, NIEZNANY ┼ÜWIAT, Cz┼éonkowie Honorowi, nasi przyjaciele i sympatycy, przedstawiciele ┼é├│dzkich medi├│w i tradycyjnie ksi─ůdz Wies┼éaw Kami┼äski.

Celem naszego spotkania jest zintegrowanie cz┼éonk├│w Polskiego Cechu Psychotronicznego, budowanie sympatii, tworzenie przyja┼║ni i mi┼éej atmosfery w cechu, niezb─Ödnej do realizowania zada┼ä statutowych ÔÇô niesienia pomocy potrzebuj─ůcym.

Jak co roku będzie stół biesiadny i zabawa taneczna.

Koszt udziału w spotkaniu wynosi 55zł od osoby.

Wp┼éat mo┼╝na dokonywa─ç w sekretariacie cechu do 29 marca 2010 r. Pieni─ůdze przyjmowa─ç b─Ödzie skarbnik cechu Krzysztof ┼üatkowski w dniach: 6 lutego, 20 lutego, 6 marca i 20 marca 2010r. w godz. 12.00 ÔÇô 14.00, ewentualnie w innym terminie, uzgodnionym telefonicznie z kol. Krzysztofem ┼üatkowskim (Tel. 604 298 889).

Dyrektor Polskiego Cechu Psychotronicznego
Robert Grabowski