Spotkanie opłatkowe PCP

Informacje

Jedenastego stycznia 2010r. w Hotelu Savoy, przy ulicy Traugutta w ┼üodzi, odby┼éo si─Ö SPOTKANIE OP┼üATKOWE Polskiego Cechu Psychotronicznego po┼é─ůczone z balem karnawa┼éowym. Uczestnikami byli cz┼éonkowie, przyjaciele i zaproszeni go┼Ťcie.

Prezes Polskiego Cechu Psychotronicznego ÔÇô Jan Karol J├│┼║wiak serdecznie powita┼é go┼Ťci i wyg┼éosi┼é kr├│tkie przem├│wienie zako┼äczone ┼╝yczeniami ┼Ťwi─ůteczno-noworocznymi.┬áNast─Öpnie Prezes Izby Rzemie┼Ťlniczej w ┼üodzi ÔÇô Pawe┼é Saar – wr─Öczy┼é odznaczenia wyr├│┼╝niaj─ůcym si─Ö cz┼éonkom cechu.

• Pawe┼é Portalewski, podstarszy cechu, mistrz radiestezji za zas┼éugi dla Rzemios┼éa Polskiego zosta┼é wyr├│┼╝niony Z┼üOTYM MEDALEM im. Jana Kili┼äskiego.
  • Robert Grabowski, dyrektor cechu, mistrz bioenergoterapii za zas┼éugi dla Rzemios┼éa Polskiego zosta┼é uhonorowany ODZNAK─ä IZBY.

Wzorem lat ubieg┼éych spotkanie op┼éatkowe poprowadzi┼é przyjaciel cechu ÔÇô Ksi─ůdz Wies┼éaw Kami┼äski, kt├│ry tym razem m├│wi┼é o bardzo szybkim tempie ┼╝ycia i braku czasu na refleksj─Ö, nast─Öpnie w pi─Öknych s┼éowach ┼╝yczy┼é nam i wszystkim Polakom, aby w 2010 r. znale┼║li czas na zadum─Ö, refleksj─Ö, na spotkania z bliskimi i przyjaci├│┼émi.

W wigilijnym nastroju go┼Ťcie ┼éamali si─Ö op┼éatkiem, wsp├│lnie ┼Ťpiewali kol─Ödy i sk┼éadali ┼╝yczenia. Po tradycyjnym posi┼éku – zupie grzybowej i pierogach z grzybami, zawita┼é ┼Ťw. Miko┼éaj. Uczestnicy spotkania, podczas przyjmowania prezent├│w, wykazali si─Ö du┼╝ym poczuciem humoru ÔÇô recytowali wiersze i fraszki, ┼Ťpiewali piosenki. W tym radosnym nastroju rozpocz─Ö┼éa si─Ö cz─Ö┼Ť─ç karnawa┼éowa spotkania ÔÇô zdominowana muzyk─ů i ta┼äcem.

Celem naszego spotkania by┼éo zintegrowanie cz┼éonk├│w Polskiego Cechu Psychotronicznego, w konsekwencji wymiana do┼Ťwiadcze┼ä zawodowych, budowanie sympatii, tworzenie przyja┼║ni i mi┼éej atmosfery w cechu, niezb─Ödnej do realizowania zada┼ä statutowych ÔÇô niesienia pomocy potrzebuj─ůcym.

┼╗egnaj─ůc si─Ö uczestnicy balu ┼╝yczyli sobie i innym, aby ca┼éy 2010 rok by┼é tak udany jak to spotkanie, kt├│re dostarczy┼éo niezapomnianych prze┼╝y─ç.

Wi─Öcej informacji na stronie:

Oprac. Anna Grabowska

Galeria zdj─Ö─ç