Zaproszenie na obchody X-lecia powstania Polskiego Cechu Psychotronicznego

W związku z obchodami dziesięciolecia powstania naszej organizacji – Polskiego Cechu Psychotronicznego – mamy zaszczyt zaprosić wszystkich członków i sympatyków Polskiego Cechu Psychotronicznego na uroczyste spotkanie z poczęstunkiem i orkiestrą, w sobotę 17 października 2015 r. od godz. 18.00  do 23.00 w Sali Bankietowej Savoy ul. Traugutta 6 (strój dowolny).

Na tym spotkaniu będą wręczane dyplomy ukończenia egzaminów w Izbie Rzemieślniczej oraz wręczanie Certyfikatów Jakości Usług. Składka na tą okoliczność wynosi 100 zł /osobę.

Zgłoszenia przyjmowane będą do 10.X.2015 r. wpłacając na konto Karola Jóźwiaka – organizatora imprezy

17 8784 0003 3001 0000 0303 0001

Członkowie, którzy zostali wybrani – zakwalifikowani zgodnie z regulaminem do otrzymania „Certyfikatu Jakości Usług na 2015-2016”, proszeni są o deklaracje, czy życzą sobie certyfikat otrzymać na papierze w formie dyplomu – bezpłatnie, czy na tabliczce metalowo-drewnianej, na którą należy wpłacić kwotę 70 zł także na to konto.

Zgłoszenia i wpłaty proszę traktować jako pilne.

Karol Jóźwiak tel. 601 32 82 82

W imieniu Zarządu Polskiego Cechu Psychotronicznego